subota, 28. ožujka 2015.

ODRŽAN SASTANAK ZA ODRŽAVANJE SEOSKOG GROBLJA (ZLOSELA)

Kako je ranije najavljeno, jučer, 27.03.2015. godine sa početkom u 19.00 sati, u župnom uredu  je održan sastanak svih koji se sahranjuju u groblju Zlosela. Unatoč činjenici da na sastanku nisu nazočili SVI predstavnici svojih obitelji, okupio se lijep broj Zloseljana i Bilopotočana koji se sahranjuju u groblju u Zloselima.






 Sastanak je organizirao župnik fra Marko Jukić koji je sve okupljene pozdravio te sa kraćom molitvom otpočeo i skladno vodio sastanak te informirao okupljene o ostavci dosadašnjeg radnika na održavanju groblja Ljubana Svaline.
Jedan od većih problema predstavlja naplata pa se raspravljalo i o načinu naplate.
Raspravljalo se uglavnom o načinu, cijeni i detaljima oko održavanja seoskog groblja te  o formiranju novog odbora za groblje.

Prihvaćen je prijedlog  kandidata za članove novog odbora za groblje:
  • Nada Bagarić
  • Marko Ćosić - Cigo
  • Zvonko Tovilo

Jedini ponuđač za održavanje i čišćenje groblja bio je Ivica Grgić sa ponudom od 1.500,00 KM što je prihvaćeno. 

Donesen je zaključak da će se izraditi i uskladiti novi popis obitelji koji se sahranjuju u groblju Zlosela te je iznos po obitelji: 20,00 KM GODIŠNJE.

Odbor je zadužen da prati radove na održavanju, uređenje groblja kao i plaćanja i isplate u svrhu groblja.

Ostatak novca koji preostane nakon plaćanja čišćenja, koristiti će se za uređenje i održavanje  groblja, ograde, parkinga....

O načinima plaćanja naknade za održavanje groblja bit ćete blagovremeno obaviješteni.




Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!