nedjelja, 25. siječnja 2015.

Usvojena Odluka o korištenju sredstava iz Fonda za zaštitu okoliša F BiH - Općini Kupres 55 000 KM

Po Javnom pozivu koje je Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije raspisalo 17. studenog 2014. godine za odabir korisnika namjenskih sredstava iz Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH u ukupnome iznosu 522.087,00 KM., Vlada Hercegbosanske županije je na sjednici održanoj 23. prosinca 2015. godine donijela Odluku o Usvajanju programa raspodjele sredstava iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH s kriterijima raspodjele.


Sredstava su temeljem Javnog poziva, a sukladno Pravilniku o utvrđivanju uvjeta za provođenje javnog poziva, odlučivanju o izboru korisnika, raspodjeli sredstava i praćenja namjenskog korištenja sredstava iz Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH, raspodijeljena na 11 korisnika koji su ispunili tražene uvjete.

Zbog nemogućnosti realizacije sredstava u 2014. godini, Vlada je na prošloj sjednici održanoj 19. siječnja 2015. godine, donijela Odluku o dopuni Odluke o Usvajanju programa raspodjele sredstava iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH s kriterijima raspodjele, kako bi se sredstva mogla planirati u Proračunu Hercegbosanske županije za 2015. godinu i realizirati u tekućoj godini.

Sredstva su namijenjena za projekte i programe čijom realizacijom će se doprinijeti rješavanju aktualnih problema okoliša u Hercegbosanskoj županiji, isključivo upravljanjem otpadom.

Odluku o Usvajanju programa raspodjele sredstava iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH s kriterijima raspodjele možete preuzeti OVDJE.

Odluku o dopuni Odluke o Usvajanju programa raspodjele sredstava iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH s kriterijima raspodjele možete preuzeti OVDJE ili u rubrici dokumenti Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije.




Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!