subota, 6. prosinca 2014.

SVETI NIKOLA U ŽUPI SUHO POLJE

Dragi svetac dobre djece na svom putu pohodio je i našu župu Suho Polje. Kao što je lani obećao došao je na radost djece i ove godine.

Prije dolaska slavili smo svetu misu i molili smo za djecu i za roditelje. Nakon mise prešli smo dvoranu i imali priredbu u kojoj smo pjesmama i recitacijama u 20 točaka iskazali što nam znači sv. Nikola i kako se pripremamo za dolazak malog Isusa.





Framaši su izveli mali igrokaz i pokazali nam što znače darovi i koji su darovi vrjedniji i koji su ''teži'' na Božjoj vagi.

Najveću radost je izazvao dolazak sv. Nikole te je bio je pozdravljen s pjesmom i pljeskom. U sred darova pokušao je pokvariti veselje Krampus, ali pošto ovdje nema loše djece brzo je napustio dvoranu tako da je sv. Nikola nastavio uveseljavati djecu i slikati se s njima.

Prije odlaska sv. Nikoli se, ispred svih, jedna djevojčica zahvalila na njegovom posjetu, na darovima i zaželjela sretan put dobročinitelju djece.

Hvala vjeroučiteljici gđi. Brankici Radić u vođenju dječjeg zbora, kao i framašima u pomaganju. 




















Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!