ponedjeljak, 15. prosinca 2014.

KARDINAL VINKO PULJIĆ U SUHOM POLJU KRSTIO OSMO DIJETE ANTE I MARIJE DUMANČIĆ I PODIJELIO MANDAT NOVOM ŽUPNOM EKONOMSKOM VIJEĆU

Vrhbosanski nadbiskup Vinko kardinal Puljić je u župi Suho Polje krstio malu ANTEU osmo dijete obitelji Ante i Marije Dumančić i podijelio mandat novom Župnom ekonomskom vijeću.










Ante i Marija vjenčali su se u Tomislavgradu 1998. godine i savili su gnijezdo u u Osmanlijama (Čevići) gdje živi obitelj Dumančić. Krenuli su s optimizmom u život. Ova obitelj je darovala Domovini i Crkvi 5 sinova i tri kćeri. Danas je najmlađu kći Anteu krstio kardinal.

Ovo je prvi put da je biskup krstio jedno dijete u ovoj župi. Izgrađujemo u ratu porušenu crkvu, a isto tako izgrađujemo u ratu raspršeni puk koji se ponovo naseljava na svojoj djedovini. Ovo je 10. krštenje ove godine u župi.


Ekonomsko vijeće je suradnik župniku u vođenju župe i pomoć u ekonomskom radu i u brizi za opstanak Crkve na ovom području. Nadbiskup je podijelio mandat vijećnicima: Mati Mihaljević, Josipu Ćosić, Luciji Ruži Dumančić i Davidu Mijoč.





Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!