četvrtak, 25. rujna 2014.

Obavijest o statusu Zdravstveno-rehabilitacijskog centra na Kupresu

OPĆINA KUPRES
Općinski načelnik

Obavijest o statusu Zdravstveno-rehabilitacijskog centra na Kupresu






Poštovani!
Temeljem ranije danih obećanja da će glavni projekt Zdravstveno-rehabilitacijskog centra na Kupresu biti završen do 01.10.2014. godine, radi objektivnog i transparentnog informiranja javnosti dostavljamo na uvid izvod iz navedenog projekta svakom zainteresiranom pojedincu.

Sljedeći korak u realizaciji navedenog projekta je pozicioniranje objekta kroz izmjenu regulacijskog plana što bi trebalo biti na sljedećoj sjednici OV Kupres.

Općina Kupres će o svim daljnjim aktivnostima na ovom projektu kao i svim ostalim projektima od strateškog značaja za općinu Kupres i njene stanovnike pravovremeno i transparentno obavještavati javnost i u narednom periodu. 


Kupres, 24.09.2014.godine
                                                                                                      

Općinski načelnik
Perica Romić, dr.vet.med




Sve tlocrte i slike u visokoj rezolucijii možete preuzeti OVDJE.


Vidi još:

Kupres dobiva zdravstveno-rehabilitacijski centar i agronomski institut


Načelnik kupreške općine Perica Romić najavio kako bi se na Kupresu trebao izgraditi zdravstveno-rehabilitacijski centar u suradnji s bolnicom Srebrnjak i Domom zdravlja u Kupresu, zatim agronomski institut za zootehniku te sportski tereni na Čajuši.

U vezi s tim, Romić je kazao da je za zdravstveno-rehabilitacijski centar urađen glavni projekt i da su još ranije dobivena inicijalna sredstva od vlade Republike Hrvatske u iznosu od 800 tisuća kuna te da će na narednoj sjednici Općinskog vijeća Kupres biti ralizirano pozicioniranje objekta kroz izmjenu regulacijskoj plana zajedno.

Što se tiče agronomskog instituta za zootehniku, trenutno se rješavaju imovinsko-pravni odnosi a navedeni projekt će se, po riječima načelnika, graditi u suradnji s Vladom Hercegbosanske županije, Zavodom za hranu i veterinarstvo HBŽ i Sveučilištem u Mostaru, točnije Agronomskim fakultetom.

”Također, na sljedećoj sjednici Općinskog vijeća nastojat ću da profesori s Agronomskog fakulteta prezentiraju kompletan projekt našim vijećnicima kako bi se do proljeća riješili svi pravne poslove oko ustroja instituta,a sve kako bi se sljedeće godine krenuli s izvođenjem radova”, istaknuo je kupreški načelnik Perica Romić.

bljesak.info

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!