petak, 12. rujna 2014.

KUPRES: Susret dr. Čovića s gospodarstvenicima Hercegbosanske županije

KUPRES, 11.09.2014. Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH dr. Dragan Čović za vrijeme boravka na Kupresu, pred službeno otvaranje izborne kampanje susreo se s gospodarstvenicima Hercegbosanske županije.






Ovim susretom predsjednik Čović, zaokružio je posjet gospodarstvenika iz svih regija BiH. Jedna od točaka kojim će se HDZ baviti u kampanji upravo je gospodarstvo. Gospodarstvo je pokretač svih procesa, i ono treba zauzeti posebno mjesto, istaknuo je predsjednik Čović na večerašnjem sastanku, te naglasio, „Bez razvoja gospodarstva i otvaranja novih radnih mjesta mi ne možemo riješiti naš ključni problem, problem Hrvata u BiH".

„Sve ove sastanke, počevši od Hercegovine, Srednje Bosne pa Posavine i večeras ovdje s vama u Hercegbosanskoj županiji radimo iz razloga što upravo od vas gospodarstvenika želimo čuti s kakvim se problemima susrećete kako bismo ih, uvjeren sam kao i dosad, zajednički pokušali riješiti. Posebno nakon 12. listopada, kada će Hrvati u BiH nakon dva mandata opet imati svog člana Predsjedništva BiH", zaključio je predsjednik Čović.

Svi sastanci s gospodarstvenicima izraz su potpore, ali i naglašavanja kako su gospodarske teme ključne teme izbornog programa HDZ-a BiH.

Ovim putem dr. Dragan Čović je dao punu podršku razvoju gospodarstva i obnove gospodarske slike u Bosni i Hercegovini.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!