srijeda, 7. svibnja 2014.

POZIV NA AUDICIJU ZA "TALENT SHOW" U HRVATSKOM DOMU KUPRES

Pozivamo Vas na natjecanje u talent show-u koje će se održati u Javnoj ustanovi za kulturu Hrvatski dom Kupres u srijedu 21. svibnja 2014. godine  u 14.00 sati.










Naime, na već spomenuti datum održat će se priredba koja se sastoji od predstave za djecu, kviza i talent show-a. Molimo sve zainteresirane da se prijave za natjecanje i sudjelovanje u talent show-u. Vrsta izvedbe nije određena tako da se na ovo natjecanje mogu prijaviti svi oni koji imaju smisla u glumi, plesu, pjevanju, sviranju i slično.

Odabrani pobjednici ulaze u finale i sudjeluju u glavnom dijelu programa koji će se prenositi na tri javna TV servisa u BiH (RTRS, FTV i BHRT).

Prije ovog događaja održat će se audicija na kojoj će se izabrati 15-ero sudionika, a isti će sudjelovati u finalnoj priredbi.

AUDICIJA ĆE SE ODRŽATI U NEDJELJU 18.05.2014. godine u 14.00 sati u Javnoj ustanovi za kulturu „Hrvatski dom“ u Kupresu.

Prijave slati na:
• broj telefona: 034 276 018

U prijavi navesti: Ime i prezime, godište, broj telefona i vrstu izvedbe s kojom ćete se predstaviti  u programu talent show-a.


Javna ustanova za kulturu „ Hrvatski dom“ Kupres

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!