utorak, 4. ožujka 2014.

MASKENBAL OSNOVNE ŠKOLE

Vesela povorka maskiranih učenika Osnovne škole fra Miroslava Džaje danas je prošetala centrom grada.


Održano je proglašenje najboljih maski po pojedinim razredima i uzrastima, kao i rolanje pod maskama.




Više fotografija na facebook galeriji.

2 komentara:

  1. Dragi moji, puno fotografija, a niti na jednoj ne vidiš ništa. Sve fotografije načinjene s jednog mista, pa majku mu, pe jeli bilo teško pomaknuti se s mista pa uslikat krupno neku masku, neki detalj i slično. Ovako vidimo da je bilo jako puno svita, što je jako lipo vidit, lipo vrime, puno male dice i velika je šteta što to nije bolje ovjekovječeno. Nego Ivne drugi put aparat u ruke i malo šetaj, približi se narodu i daj si malo truda, neće ti biti žao.
    Bog, pozdrav svima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lijep kriticki osvrt ali ljepse je da ste napisali samo hvala na slikama i trudu. Mi ovo sto radimo radimo amaterski i iz ljubavi prema svome zavicaju. Isto tako, drago bi nam bilo kada bi bilo sto manje komentara bez potpisane osobe koja pise. Pa nije vrag da se nista ne vidi. Vide se i gledatelji i mackare i grad i ostalo u uhvacenim kadrovima. Eto, lipi vam pozdrav i ne gledajte nam dlaku u jajetu.

      Izbriši

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!