četvrtak, 16. siječnja 2014.

Održana 2. sjednica Vlade Hercegbosanske županije: Donesena je Odluka o odobravanju Projekta izgradnje skijališta u Kupresu (G. Odžak)

Donesena je Odluka o odobravanju Projekta izgradnje skijališta i opravdanosti dodjeljivanja koncesije za korištenje i izgradnju zimskog i sportsko-rekreacijskog centra, na lokaciji „Šorina dolina“ Gornji Odžak, Općina Kupres, s tvrtkom SKI IVAN d.o.o. Kupres.




Danas je održana 2. sjednica Vlade Hercegbosanske županije na kojoj je donesena Odluka o pokretanju postupka javne nabave goriva za motorna vozila proračunskih korisnika i Odluka o pokretanju postupka javne nabave za tonere i punjenja za printere, faksove i aparate za kopiranje proračunskih korisnika, te je dana suglasnost na Odluku o imenovanju Miroslava Ćurića za ravnatelja Srednje ekonomske škole Livno, na mandatni period od četiri godine.

Danas je Vlada donijela Odluku kojom ne prihvaća Izvješće o radu Policijskog odbora za policijske službenike Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije po žalbama na listu uspješnih kandidata prijavljenih na Oglas za popunu upražnjenih radnih mjesta policijskih službenika u Upravi policije, kao i Odluku o neprihvaćanju Izvješće o radu istoga za razdoblje 2012./2013. godina.

Donesena je Odluka o pristupanju provođenja postupka izdavanja dozvole za obavljanje gospodarskog ribolova i akvakuture na ribolovnoj zoni „Buško jezero“, kao i Odluka o pristupanju provođenja postupka dodjele koncesije za eksploataciju pitke podzemne vode iz vodocrpilišta Mukišnica Tomislavgrad. 

Vlada je donijela Odluku o prihvaćanju Izvješća Povjerenstva za koncesije Hercegbosanske županije o provedenom pregovaračkom postupku za dodjelu koncesije za izgradnju vjetroparka u cilju korištenja vjetropotencijala za proizvodnju električne energije na lokalitetu „Škradimovac“, općina Glamoč, davanju suglasnosti na prijedlog Ugovora, uz određene ugrađene primjedbe Vlade na predloženi Ugovor o koncesiji i ovlaštenju mjerodavnog ministarstva da s tvrtkom WBL CITY PROJEKT d.o.o. Banja Luka potpiše navedeni Ugovor.
Isto tako, prihvaćeno je Izvješće Povjerenstva za koncesije Hercegbosanske županije o provedenom pregovaračkom postupku za dodjelu koncesije za izgradnju solarnih parkova za proizvodnju električne energije na lokalitetima Ćaić, Bila (Brda) i Golinjevo-Miši (Tušnica), općina Livno, davanju suglasnosti na prijedlog Ugovora o koncesiji, uz isto tako određene ugrađene primjedbe Vlade na predloženi Ugovor i ovlaštenju mjerodavnog ministarstva da s tvrtkom SOLBUS d.o.o. Livno potpiše Ugovor o koncesiji.

Donesena je Odluka o odobravanju Projekta izgradnje skijališta i opravdanosti dodjeljivanja koncesije za korištenje i izgradnju zimskog i sportsko-rekreacijskog centra, na lokaciji „Šorina dolina“ Gornji Odžak, Općina Kupres, s tvrtkom SKI IVAN d.o.o. Kupres.

Vlada je još donijela Odluku o signaturi akata Vlade Hercegbosanske županije i tijela županijske uprave za 2014. godinu, te Odluku kojom se daje suglasnost na Pravilnik o unutarnjoj organizaciji Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Samo kupreške vijesti - Web stranica sela Zlosela u općini Kupres, Dobrodošli WWW.ZLOSELA.COM! Kupreški edukativno-informativni web portal!